Produkty pro čepice von dutch (5)

Le Blanc du Cardinal - Bordeaux Bílé

Le Blanc du Cardinal - Bordeaux Bílé

Bordeaux Blanc Složení: Sémillon Vinifikace: Studená předfermentační macerace - alkoholová fermentace v nerezových tancích s řízenou teplotou s čerpáním/mačkáním.
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermentace našich červených vín probíhá mezi 25° a 30°C v termoregulačních nerezových tancích. Provádíme délestáž v polovině fermentace, abychom dosáhli lepší extrakce mezi výlisky a moštem, poté probíhá extrakce jemněji. Následuje postfermentační macerace po dobu 8 dnů. Výrazná vůně, jeho nos je kořeněný, opékaný, vanilkový, s černým ovocem, které se mísí s krásnou tříslovinovou strukturou, obalenou, lékořicovou s tóny zavařených višní. Krásné víno, které nás potěší již nyní po dekantaci na 10 až 12 hodin. Doporučuje se podávat s pečeným masem nebo tvrdým sýrem. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Plocha: 30 ha Vzhled: krásná, hluboká, rubínová barva
Sauternes víno AOC - Château de Rolland

Sauternes víno AOC - Château de Rolland

Chateau de Rolland, nacházející se těsně za vesnicí Sauternes, vzkvétá na výjimečném terroiru hned vedle řeky Cirons (dokonalý mikroklima pro Botrytis). Původ statku sahá až do roku 1492, kdy rodina „de Rolland“ získala toto panství. Věrný své minulosti, pan Jean Guignard předal své znalosti svým třem dětem: François, Lucie a Monique, kteří nyní spravují zámek. Rodina Guignard, se kterou Barrière spolupracuje již přibližně 30 let, pravidelně produkuje výjimečné a vysoce spolehlivé „zlaté“ víno!
Cuvée Odette 2010

Cuvée Odette 2010

Sklizeň probíhá ručně, fermentace se provádí tradičně pod kontrolou teploty, s pravidelným přehazováním ráno a večer po celou dobu fermentace. Následně je toto víno zráno v sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců. Nos zralé, zavařené ovoce, smíchané s náznaky vanilky a pražení. Ústa dokonale vyvážená, nabízí kulatost a tuk, spočívá na přítomné a harmonické tkanině tříslovin a pokračuje v krásné perzistenci ovocnosti. Celkový dojem je to víno vysoké kvality, které lze degustovat již nyní nebo uchovat na několik let. Doporučuje se podávat mezi 16 a 18 °C. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Zráno v sudech z dubu Plocha: 1 ha Odrůda: 100% Merlot Terroir: jílovito-vápencová půda Vzhled: čirý, jasný, karmínové barvy
Cuvée de Garde 2012

Cuvée de Garde 2012

Sklizeň probíhá ručně, fermentace se provádí tradičně pod kontrolou teploty, s pravidelným promícháváním ráno a večer po celou dobu fermentace. Následně je toto víno zráno v sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců. Nos Komplexní. Na první dojem čerstvé ovoce, poté se rozvíjejí tóny malin a kakaa. Chuť Strukturovaná a komplexní, třísloviny jsou jemné a elegantní s celkově kulatým závěrem. Celkový dojem Toto víno se skvěle hodí k tajínům nebo pokrmům v omáčce. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Zráno v sudech z dubu Rozloha: 0,5 ha Odrůda: 100% Merlot Terroir: jílovito-vápencová půda - náhorní plošina Barva: Tmavě červená